Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg april 2021

08 april 2021

In onze nieuwe publicatie brengen we actuele arbeidsmarktinformatie per kwartaal in beeld.

Actuele arbeidsmarktdata

Arbeidsmarktdata uit de regio vormt de gezamenlijke basis voor een goede dialoog. De hoeveelheid arbeidsmarktdata die beschikbaar is, kan soms overweldigend zijn. Wat is nu echt belangrijk om te monitoren? Welke thema’s zijn het meest relevant voor u ten aanzien van regionale samenwerking op arbeidsmarktgebied? Waar willen we met elkaar de tijd en aandacht aan besteden?

Regiobeeld

In onze publicatie 'Facts & figures: Regiobeeld Utrechtzorg' brengen we dit voor u in beeld voor de arbeidsmarkt zorg en welzijn in Utrecht, Amersfoort-Eemland en de Gooi en Vechtstreek. Naast een overzicht van de belangrijkste indicatoren en ontwikkelingen kunt u hier ook de links vinden naar meer specifieke informatie. Deze publicatie is de eerste in een reeks van vier, waarvan er elk kwartaal één zal verschijnen.

Download de publicatie hier (.PDF).

Meer informatie en Q&A

Meepraten over arbeidsmarktdata? Of heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met arbeidsmarktonderzoeker Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net, of kom dan naar onze digitale Q&A over regionale arbeidsmarktinformatie op maandag 19 april van 11:00 tot 12:00.