Meer dan 45.000 aanmeldingen voor Sterk in je werk

17 januari 2022

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een loopbaantraject voor mensen die in zorg en welzijn willen (blijven) werken. Vandaag kreeg Sterk in je werk de 45.000e aanmelder binnen sinds de start van het project in 2016, en daar zijn we trots op!

Mensen behouden en leiden naar zorg en welzijn

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een gratis en kortdurend traject voor mensen die al in zorg en welzijn werken én voor mensen die er willen werken. Zorg- en welzijnsprofessionals kunnen bij een persoonlijke coach in de regio terecht. Bijvoorbeeld met vragen over doorgroeimogelijkheden, de energiebalans op het werk en over meer, minder of anders werken. Voor wie wil instromen in zorg en welzijn is er begeleiding en informatie over functies, opleidingen en werkgevers in de regio en de verschillende branches. Een sterk punt van het project is dat het voor de medewerker een geheel onafhankelijk traject is zonder tussenkomst van de werkgever. Werkgevers kunnen hun medewerkers uiteraard wel attenderen op Sterk in je werk, zorg voor jezelf aangezien dit project een goed instrument is om hen te behouden.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Het loopbaantraject is een initiatief van werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus, het samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties waaronder Utrechtzorg, en mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het is een landelijk project dat door de werkgeversorganisaties regionaal wordt uitgevoerd.

Wilt u meer weten over Sterk in je werk, en de mogelijkheden die dit project voor uw organisatie biedt? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net. Zo kunt u als deelnemer van Utrechtzorg bijvoorbeeld een inspiratiemiddag bij ons aanvragen.