- foto-ondertekening.jpg

Samenwerkingsovereenkomst Virtual Learning Lab ondertekend

27 juni 2022

NCOI, ROC Midden Nederland, Utrechtzorg en Triple Motion Media werken komend jaar officieel samen aan het Virtual Learning Lab. Hiervoor hebben de partijen een overeenkomst getekend.

Het doel is een simulator waarin studenten onafhankelijk van tijd, plaats en beschikbaarheid van docenten/praktijkbegeleiders levensecht kunnen oefenen met verpleegtechnische vaardigheden. En dat is hard nodig, want de druk op de zorg neemt nog steeds toe.

Het voordeel van het Virtual Learning Lab is dat de opleiding flexibel gevolgd kan worden en dat het onderwijs volledig aansluit op de persoonlijke behoeften van de studenten. Zo maken we het voor iedereen toegankelijk om een leven lang te leren. Het Virtual Learning Lab maakt gebruik van het systeem CareUp.

Lerende regio

Utrechtzorg is trotse partner van dit samenwerkingsverband. Innovaties als het Virtual Learning Lab leveren een waardevolle bijdrage aan het oplossen van het regionale begeleidingsvraagstuk in de zorg. Daarmee geeft het invulling aan de strategische koers "Samenwerken aan een lerende regio".

Meer lezen? Bekijk dan deze pagina of download de flyer (PDF). Heeft u vragen over dit project of de lerende regio? Neem dan contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net.