Sterk in je Werk-week 2021: gratis workshops

28 oktober 2021

De Sterk in je Werk-week is speciaal voor medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten bij Utrechtzorg. Van 15 t/m 19 november organiseren we weer een week met workshops, online en offline.

Erkenning

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 15 t/m 19 november 2021 de Sterk in je Werk-week. Een week met workshops speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen.

Aangepast programma

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen is besloten de live workshops te annuleren, en in plaats daarvan een online uitblaassessie te organiseren op 17 november (10:00 – 11:30 uur). Tijdens deze online uitblaassessie geven we zorg- en welzijnsprofessionals de kans hart te luchten en in gesprek te gaan met anderen. Coach Marre Dekkers biedt hierbij een luisterend oor en tips & tricks om de komende periode door te komen.

Bekijk de workshop via de kalender op Utrechtzorg.nl en deel dit aanbod met uw collega's!

Online vijfdaagse

Naast deze workshops organiseert Sterk in je werk, zorg voor je zelf ook een online vijfdaagse. Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan.