Word ook deelnemer van de Ik Zorg Shop!

27 oktober 2020

De Ik Zorg Shop gaat door in 2021! Maak gebruik van deze kans om uw organisatie te profileren in de regio.

Over de Ik Zorg Shop

De Ik Zorg Shop in Zeist is een shop-in-shop van zorgorganisaties vóór zorgprofessionals. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor werkgevers en toekomstige werknemers, waarin we tegelijk samen werken aan het positieve imago van de sector. De shop is een bewezen succesvol middel om gezamenlijk te werven. Ook is er ruimte voor bijzondere initiatieven als het speciale spreekuur voor mensen met een buitenlands zorgdiploma. Bovendien blijkt de samenwerking binnen de Ik Zorg Shop creatief en veerkrachtig: ook tijdens de coronacrisis gaan werkgevers met werkzoekenden in gesprek via online mogelijkheden.

Word ook deelnemer!

In 2020 hebben meer dan 15 zorg- en welzijnsorganisaties uit verschillende zorgbranches samengewerkt in de Ik Zorg Shop. Met name het sterke netwerk, sparren met (recruitment)collega's en de laagdrempeligheid werden door deelnemende werkgevers gewaardeerd. Samen werven voor de hele sector is dan ook het motto.

In 2021 gaat de Ik Zorg Shop door. Overweegt u deelname als werkgever? De huidige deelnemers vertellen u graag over hun ervaringen in onderstaande video. En bent u enthousiast geworden? Bekijk dan utrechtzorg.net/ikzorgshop voor meer informatie, of neem direct contact op met Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net of 06-17052513.