Onboarding

Via initiatieven als Extrahandenvoordezorg wordt tijdelijk zorgpersoneel ingezet tijdens de coronacrisis. Deze mensen zijn nog niet bekend met uw organisatie, maar moeten wel snel aan de slag kunnen. Zorgvuldige onboarding is daarom cruciaal, juist nu.

We helpen u hierbij met het document 'Onboarding extra handen in coronatijd'. Hierin vindt u praktische tips en een checklist voor de onboarding van tijdelijke extra handen in coronatijd.

Aanvullende informatie

Naast 'Onboarding extra handen in coronatijd' kunt u gebruik maken van de volgende informatie:

  • In het document 'Samen heel blijven', ontwikkeld door COVID-19 Extra Handen, vindt u tips en adviezen voor de mentale gezondheid van medewerkers, teams en teamleiders.
  • In het project 'Groeten uit de Zorg' heeft Utrechtzorg in twee documenten informatie en tips verzameld over de onboarding van vakantiekrachten. Deze informatie is bruikbaar in de huidige situatie waarbij eveneens tijdelijke krachten worden ingezet.
  • Download de visuele samenvatting en bekijk de terugblikvideo van onze masterclass-serie over Onboarding met Yes! We Connect.

Met dank aan Matteo Kooman (matteo@bureau-owl.nl) en WZW. Mist u onderwerpen, of deelt u graag kennis die nog niet op deze pagina staat? Neem dan contact op via dheitink@utrechtzorg.net.